0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Super Kabuki, čopič

Zaloga: Na zalogi

22,75 €

Kvaliteten kabuki čopič je narejen iz ultra mehkih, visoko kakovostnih sintetičnih vlaken z zaobljenimi robovi, kar omogoča popoln nanos mineralnega pudra. Mehke ščetine zagotavljajo enakomeren in natančen nanos mineralnega pudra oz. podlage za brezhiben in naraven videz. Idealen je predvsem za nanos mineralnih ličil.

Vzdrževanje
Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Velikost čopiča: približno 7cm, od tega so ščetine dolge 4cm.
Ščetine čopiča so sintetične. Primeren tudi za vegane.
Proizvajalec: Lily Lolo, UK.

Uporaba z mineralno podlago:

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih: 

Korak 1: Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2: Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico. 

Korak 3: Podlago začnite nanašati na čeljustnem delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza. 

 

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta izdelek