0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Korektorji

Filtri

Št. izdelkov: 6

 • Peepo korektor

  Rumena barva korektorja učinkovito nevtralizira videz temnih kolobarjev pod očmi. Uporabite ga pred nanosom mineralne podlage. Korektor je odlična rešitev tudi za vse,..

  Preberi vse >
  11,70 €
 • Blush Away korektor

  Mat, rahlo zelenkast korektor pomaga zakriti rdečico, ki je nastala zaradi rosacee, sončnih opeklin, mozoljev ali je posledica drugih nepravilnosti. Dobro je vedeti: ..

  Preberi vse >
  11,70 €
 • Nude korektor

  Nude je srednje svetel korektor za prekrivanje nepravilnosti na koži kot so podočnjaki, mozoljčki in rdečica. Primeren je za srednje in svetle tipe kože. Dobro je..

  Preberi vse >
  11,70 €
 • Barely Beige korektor

  Svetel korektor za prekrivanje nepravilnosti na koži kot so podočnjaki, mozoljčki in rdečica. Primeren je za svetle tipe kože. Barely Beige korektor uporabljajte v..

  Preberi vse >
  11,70 €
 • Blondie korektor

  Dobro je vedeti: Mineralni korektor ne vsebuje škodljivih kemikalij, nano delcev, parabenov, bismuthovega oxychlorida, talca, sintetičnih barvil, poln, konzervansov..

  Preberi vse >
  11,70 €
 • Lemon Drop, korektor v kamnu

  Rumenkast korektor v kamnu Lemon Drop za prekrivanje nepravilnosti.  Rumena barva nevtralizira temno, zato je še posebej primeren za prekrivanje temnih kolobarjev pod..

  Preberi vse >
  14,30 €
Filtri

Št. izdelkov: 6