0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

NAGRAJENA LIČILA


Lily Lolo naravna mineralna ličila že vrsto let osvajajo srca uporabnic in tudi najzahtevnejših ocenjevalcev.
Prejela so že številne nagrade in priznanja:

Nagrade v letu 2016:Najboljša ličila 2016

Z največjim veseljem objavljamo, da so letošnje leto 2016 Lily Lolo mineralna ličila bila razglašena za najboljša ličila in so tako osvojila zavidljivo glavno nagrado v kategoriji The BEST MAKE UP RANGE v okviru Natural Health Beauty Awards 2016!


Priznanja v letu 2015:

 


Leta 2014
so se Lily Lolo ličila uvrstila med najboljša naravna ličila in prejela številne nagrade in priznanja:

 • Bronzerji - zlato priznanje revije The Green Parent Magazine.
 • Šminke - srebrno priznanje revije The Green Parent Magazine in finalist na izboru The Beauty Shortlist Awards 2014.
 • Črtalo za oči - srebrno priznanje revije The Green Parent Magazine in priporočeno s strani revije Natural Health Magazine za priznanja 2014 - Beauty Awards.
 • Celotna kolekcija Lily Lolo ličil - visoko priporočena s strani revije Natural Health Magazine za priznanja 2014 - Beauty Awards.
 • Mineralni korektor - srebrno priznanje revije The Green Parent Magazine.
 • Senčilo za oči v kamnu - srebrno priznanje revije The Green Parent Magazine.


Še posebej smo veseli, da Lily Lolo ličila sodijo v sam vrh najboljših naravnih in nagrajenih mineralnih ličil. Dosegla so kultni status ličil, ki so naravna, ki harmonizirajo, so brez kemikalij in so narejena na popolnoma mineralni, naravni osnovi. Spodaj smo strnili nagrajene izdelke, za nakup posameznega izdelka in odtenka pa klikni na kategorijo izdelka, ki te še posebej zanima (v meniju levo - kategorije vseh izdelkov).

Lily Lolo nagrajena ličila

Filtri

Št. izdelkov: 7

 • Waikiki

  Dodaj svoji koži čudovit svetlikajoč zlat sijaj s svetlim odtenkom mineralnega bronzerja Waikiki, ki je še posebej čudovit na svetlih tenih kože. Barvo nanašaj..

  Preberi vse >
  22,10 €
 • Črno črtalo

  Formula obogatena z vlažilnimi in skrbno izbranimi sestavinami, ki so odlične tudi za občutljivo kožo. Mehka in gladka tekstura z bogato barvo oz. pigmentacijo omogača..

  Preberi vse >
  11,70 €
 • Miami Beach

  Ustvari naraven videz s pridihom poletne zagorelosti z našim bronzerjem v kamnu, ki ima lahko in nežno teksturo. Miami Beach je mat odtenek bronzerja, posebej primeren za..

  Preberi vse >
  22,75 €
 • Honolulu

  Ustvari naraven videz s pridihom poletne zagorelosti z našim bronzerjem v kamnu, ki ima lahko in nežno teksturo. Honolulu je najtemnejši med našimi..

  Preberi vse >
  22,75 €
 • In The Buff

  Mineralni puder In The Buff z nevtralnimi podtoni je primerena za svetlo do srednje temno polt kože. Ni priporočljiv za izrazito rožnato polt ali kožo s podtoni breskove..

  Preberi vse >
  23,40 €
 • Popcorn

  Mineralni puder Popcorn s toplimi podtoni oz. podtoni breskove barve je primeren za srednje-svetle tene kože. Vsi Lily Lolo mineralni pudri nudijo tudi zaščito pred..

  Preberi vse >
  23,40 €
 • Flawless Silk

  Flawless Silk je nežen in lahek zaključni puder, ki ustvari svilnat videz tvoje kože. Ta puder učinkovito omili videz gub in zakrije nepravilnosti, s čimer poskrbi za..

  Preberi vse >
  21,45 €
Filtri

Št. izdelkov: 7