0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

MOČ MINERALOV

Lily Lolo – znamka, kjer se čarobnost mineralov prepleta z umetnostjo ličenja. 

Toda kaj točno so mineralna ličila? Mineralna ličila izkoriščajo naravne prednosti mineralov, pridobljenih iz zemlje, za ustvarjanje kozmetike, ki ne le poudarja vašo lepoto, temveč tudi neguje vašo kožo. Sestavljajo jo minerali, kot so sljuda (mica) in železov, cinkov ter titanov oksid, ki so za izdelavo ličil zmleti v drobne delce.

Korenine mineralnega ličenja segajo v starodavne civilizacije. Ženske in moški so si za verske obrede ali za izboljšanje videza kožo krasili z drobno zmletimi naravnimi minerali. Kleopatrine ikonične oči, poudarjene s krepkimi potezami črnega črnila, so še vedno brezčasen dokaz te prakse. Začetki sodobnih mineralnih ličil segajo v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko se je razmahnilo zanimanje za kozmetiko iz naravnih virov, vendar se je njihova pot do množičnega sprejemanja šele začela.

ZANIMIVOST: Naš prvi izdelek je bil mineralni puder, ki je prejel številne nagrade in se uveljavil kot ikona na področju naravne lepote.

Toda kaj točno razlikuje mineralna ličila od drugih tipov ličil? 

  • Nežnost do kože: zaradi nežne sestave, so idealna za še najbolj občutljive tipe kože.
  • Naravna zaščita pred soncem (SPF15): cinkov in titanov oksid zagotavljata naravno zasščito pred soncem.
  • Dolgotrajno prekrivanje in odpornost na vodo: ponašajo se z visoko zmogljivimi formulami, ki so odprne na znoj, vlago in celo solze.
  • Cruelty-free

Vprašanje za milijon dolarjev: ali so mineralna ličila boljša od drugih? Poskusite in se prepričajte sami!