0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravni mineralni pudri

 Katarina pravi: ''Že samo po nekajdnevni uporabi vaših mineralov je moja koža spet čista in zares sijoča, čeprav imam v osnovi zelo suho kožo. Nikjer nobenih gubic, nepravilnosti, nobenih izpuščajev...''


Zaupa nam že nekaj 1000 zadovoljnih uporabnic, ki so navdušene tako nad mineralnim pudrom, kot tudi ostalimi našimi izdelki.  
>> Preberite njihova mnenja<<

Mineralni pudri oz. podlage
 so narejeni na popolnoma naravni bazi. Svilnato lahka sestava koži omogoča, da diha, zagotavlja dobro prekrivnost in nežen občutek. Primerna je za vse vrste kože. Vsi Lily Lolo mineralni pudri nudijo tudi zaščito pred škodljivim delovanjem UV-žarkov, z zaščitnim faktorjem +15 (SPF 15). 
Za lepo in sijočo polt, zdravega in enakomernega videza.

Mineralni puder vedno nanašate v plasteh, na ta način bo enakomerno prekril kožo in jo zaščitil. Najboljši rezultat dosežete, če puder nanašate s kabuki čopičem po naslednjih korakih:

Korak 1: Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo. (Odlična podlaga pred nanosom mineralnega pudra je tudi vlažilna in lahka BB krema, ki se hitro vpije v kožo in pomaga izenačiti ten kože).

Korak 2: Posodico mineralnega pudra rahlo stresite tako, da manjša količina pudra pade pokrovček. Čopič pomočite v mineralni puder iz vseh strani, na rahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečni puder pa pade nazaj v posodico.

Korak 3: Puder nanašajte s krožnimi gibi čez celoten obraz. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete želenega videza.

Korak 4: Za dodatno zaščito in daljšo obstojnost lahko nanesete še zaključni puder. Svilnati minerali zaključnega pudra Lily Lolo so transparentni in ne bodo naredili spremembe na vašem odtenku osnovnega pudra, temveč le zagotovili sijoč ali mat zaključek vašega make-upa.


>> Spodaj so razvrščeni mineralni pudri od najsvetlejšega do najtemnejšega odtenka ↓↓↓ ali preverite tabelo vseh odtenkov in preberite nasvete za določitev odtenka!

>> V meniju na levi strani preverite še ostala mineralna ličila ali odkrijte Kako ustvariti videz po korakih s posameznimi odtenki. 


Filtri

Št. izdelkov: 16

Filtri

Št. izdelkov: 16