0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakaj izbrati naravna mineralna ličila Lily Lolo?

Še posebej smo ponosni in veseli, da lahko blagovno znamko Lily Lolo delimo z vami. Prepičani smo, da boste nad izdelki navdušeni, kot smo mi sami.

Danes smo ženske bolj ozaveščene in od ličil pričakujemo več, saj jih uporabljamo vsak dan. Želimo, da so sestavine etičnega izvora, ne škodijo naši koži in da zagotovijo svež in naraven videz. Vse to so bile pred leti tudi želje Vikki Khan, ustanoviteljice teh čudovitih ličil.

Živimo v času, ki od nas zahteva perfekcionizem, ekološko ozaveščenost in zdravo življenje. Glede na vse to, so Lily Lolo ličila odlična izbira - koži prijazna, nelepljiva, naravna, enostavna za nanašanje in odlična za še tako občutljivo kožo. Vikki in njena ekipa si neprestano prizadevajo k dodatnemu razvoju blagovne znamke, da bi čim bolje izpolnili pričakovanja zvestih uporabnic. Vedno znova nas presenečajo z novimi in izboljšanimi izdelki.

Lily Lolo mineralna ličila odlikuje harmonija naravnih sestavin in mineralne tehnologije z enostavno filozofijo: navdušiti uporabnice z ličili, ki so prijazna do kože, ženstvena in raznovrstna v svoji ponudbi

Lily Lolo minerali ustvarijo odločen videz, kar je odraz profesionalne kakovosti, skrbno izbranih pigmentov in enostavne uporabe. Svilnato lahka sestava koži omogoča da diha, zagotavlja dobro prekrivnost in nežen občutek. Odtenki so vsestranski in živahni. Lahko jih uporabljate posamezno ali zmešate skupaj in ustvarite zanimive barvne kombinacije.

Še posebej smo veseli, da Lily Lolo ličila sodijo med najboljša naravna in nagrajena mineralna ličila. Že vrsto let osvajajo srca uporabnic in tudi najzahtevnejših ocenjevalcev. Številne prejete nagrade in priznanja jih uvrščajo v sam vrh naravne kozmetike.

Pomembno in tudi edino sprejemljivo: Lily Lolo ličila seveda niso tesirana na živalih!

V spletni trgovini je na voljo široka ponudba izdelkov, odtenkov in nasvetov o izbiri in uporabi ličil.

Podarite si darilo v obliki greha vredne božanske kože. Zagotovo se boste v naša ličila zaljubili tako, kot smo se mi. ♥♥♥


PS: Vsa vprašanja o prednostih in uporabi mineralnih ličil, najdate tukaj.
Imate dodatna vprašanja ali potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas in z veseljem pomagamo :)
>> dosegljivi smo na naslovu polona@specia.si  ali po telefonu 041 509 618