0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Lily Lolo Eko klub

Smo partner prvega slovenskega Eko kluba
Misliš in živiš zeleno? Pridruži se nam v Eko klubu!

Član eko kluba lahko postane vsak. Če želite postati del naše družbe in kot član koristiti različne ugodnosti, se nam pridružite >> Želim postati član/ica Eko kluba <<. 

5 RAZLOGOV ZA: 

KAKOVOSTNI EKO IZDELKI IN STORITVE - partnerji so preverjeni. Nudijo kakovostne eko izdelke in storitve po pošteni ceni. Gotovo jih veliko med njimi že poznate, nekaj pa gotovo še ne, zato vam jih bomo predstavili.

BREZPLAČNE EKO E-NOVICE - V elektronskem nabiralniku vas bodo vsake toliko (največ enkrat tedensko) pričakale naše novice z zanimivostmi, ugodnostmi, recepti, uporabnimi nasveti …

EKSKLUZIVNE UGODNOSTI - Člani boste obveščeni o posebnih ugodnostih, samo za vas. Ugodnosti boste uveljavljali s člansko izkaznico in s posebnimi kodami, ki jih prejmete ob vpisu.

VABILA NA DOGODKE EKO KLUBA - Vsaj enkrat na leto bomo skušali s festivalom Eko klub gostovati v vaši bližini. Pričakujte zanimiva predavanja in delavnice.

OSEBNI PRISTOP IN POŠTENJE - Naše delo temelji na osebnem pristopu. Radi se pogovorimo z vami in vam prisluhnemo. V tem smo drugačni od velikih trgovskih sistemov. Če potrebujete nasvet, vam damo takega, ki bo v korist vam, ne naši denarnici.

Veseli smo, da imamo skupen pogled na svet. 
Dobrodošli!


Skupnost ljudi, ki jim je mar za dobro človeka, družbe, narave in živali.

Spletni trgovini Lily Lolo in Specia sta partner Eko kluba, kjer so le preverjeno dobra podjetja: poštena, srčna, ekološko naravnana. Naši izdelki so večinoma izdelani v Evropi, surovine so kakovostne in ekološke, vse faze dela so plačane po pošteni ceni. Tudi s storitvami je enako, izvajajo jih strokovnjaki, ki si za svoje delo zaslužijo pošteno plačilo. Postani član/ica in se nam pridruži v Eko klubu!

7 prepoznavnih značilnosti partnerjev Eko kluba:

> Ustvarjamo ali uvažamo ekološke izdelke ali ponujamo storitve, ki so prijazne do okolja ter spodbujajo spoštovanje in odgovorno delovanje do narave.
Odgovorno se obnašamo do okolja na vseh ravneh delovanja (od proizvodnje do prodaje).
Odgovorno se obnašamo do strank, iskreno si prizadevamo za njihovo zadovoljstvo.
> Izdelki so kakovostni, večinoma izdelani v Evropi ter pošteno plačani.
Pošteni smo do poslovnih partnerjev in podizvajalcev.
> Radi imamo oseben pristop in gradimo odnose.
> Smo srčni in imamo radi svoje delo ❤.