0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Dvojni čopič za oči

Zaloga: Na zalogi

10,40 €

Čopič je narejen iz kvalitetnih sintetičnih ščetin. En del čopiča predstavlja kotno rezan čopič za natančen nanos senčil (Eye Liner). Primeren za risanje tankih linij in popolnih črt. Črte lahko narišemo s suhim ali mokrim nanosom. Drugi del čopiča je smudge čopič. Čudovit je za nanos svetlih senčk v notranje kotičke očes, idealen za zabrisanje ostrih linij črtala in za nanos bolj poudarjenih barv senčil.  

Navodilo za uporabo:

Kotno rezan del čopiča (eye liner) pomočite v mineralno senčilo temnejše barve in narišite črto čim bližje zgornjim trepalnicam. Za večji poudarek oči lahko črto nanesete tudi v zunanje kotičke ob spodnji liniji trepalnic. Uporabite smudge del čopiča za zabrisanje črtala, da ustvarite ''smoky efekt'' - učinek zasenčenih oči.

Velikost čopiča: približno 175 mm.
Ščetine so sinetetične. Primeren tudi za vegane.
Proizvajelec: Lily Lolo UK.

Vzdrževanje
Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo. 
 

 

 

 

 

 

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta izdelek