0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Čopič za ustnice

Zaloga: Na zalogi

10,40 €

Kvaliteten čopič za ustnice ima tanke, vendar čvrste ščetine, ki omogočajo natančen nanos šminke.  Uporabite ga za nanos vašega najljubšega rdečila za ustnice, šminke ali bleščila za ustnice. Priročna embalaža s pokrovom omogoča podaljšanje čopiča in je idealna za nošenje čopiča s seboj v torbici.

Uporaba

S čopičem za ustnice zajamite svojo najljubšo šminko in začnite nanašati na sredini zgornje ustnice. Na rahlo jih najprej obrobite, s čimer definirate obliko ustnic, nato obarvajte celotne ustnice.

Dobro je vedeti: 

  • Veganom prijazno
  • Izdelano iz vrhunskih sintetičnih ščetin, ki so izjemno mehka. 

Vzdrževanje:

Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo. 

Dodatki k izdelku

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta izdelek