0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Vrtnica in šampanjec, dišeči mini voski v kozarcu

Zaloga: Na zalogi

10,99 €
Dišeči vosek je narejen iz 100-odstotnega rastlinskega voska. Ti dišeči voski so maksimalno odišavljeni z dišavo Vrtnica-Šampanjec. Dišava ne vsebuje ftalatov in parabenov, dišeči voski pa so obarvani z ekološkimi barvami. Vsi dišeči voski so ročno delani v Sloveniji ter so človeku in okolju prijazni. Dišeče voske v lični embalaži lahko podarite tudi kot darilo.

Vrtnica-Šampanjec je dišava, ki vas bo popeljala v čase Rimskega imperija, ko so iz prvih nasadov trte v Šampaniji tovorili vino do Rima. Napoj prvih trt, iz katerih so pridelali šampanjec in ga na blazinah iz brokata, med cvetnimi listi vrtnic, srkali z zlatom ovešeni meščani in meščanke, ki sta jih okus vina in dehtenje vrtnic potegnila vrtinec norosti.

Uporaba: dišeči mini vosek uporabimo v izparilniku.
Kozarec dimenzije 7,5 x 9,5 cm vsebuje 18  dišečih mini voskov.

Dišeče sveče in voski One with Nature Candles so delček narave, ki zapolni vaš dom s toplino in ljubeznijo. Vsaka posamezna dišeča sveča je v celoti izdelana ročno. Dišave rastlinskih dišečih sveč One with Nature Candles ne vsebujejo ftalatov in parabenov ter zato človeku niso škodljive. Prav tako niso testirane na živalih.

 
100 % palmov vosek
Rastlinske dišeče sveče in voski One with Nature Candles so v celoti narejene iz 100 % palmovega voska, brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Z mislijo na dobrobit našega planeta, sodelujemo samo z dobavitelji, ki so člani organizacije RSPO in pridobivajo palmov vosek iz obnovljivih virov, dodatno pa s članstvom v organizaciji GreenPalm tudi sami podpiramo pridobivanje palmovega voska iz obnovljivih virov.niso škodljive. 
 
Čas gorenja: 36 ur
Barva: roza
Dimenzije: 7,5 x 9,5 cm
teža: 315 g
Opozorilo: Uporabite z izparilnikom. Hranite izven dosega otrok.
Proizvajalec: One with Nature Candles (Jabuček, Tea Orač, s.p.)

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta izdelek