0Item(s)Košarica

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Čopič za obrvi in trepalnice

Zaloga: Na zalogi

10,40 €

Čopič je narejen iz kvalitetnih sintetičnih ščetin. Z enim delom čopiča (spoolie) lahko počešete obrvi ali ločite trepalnice, drugi del čopiča je kotno rezan in omogoča popolno definiranje obrvi. S tem delom nanesite ustrezno senčilo, da zapolnite obrvi ali vosek, s katerim oblikujete obrvi.

Nasvet za uporabo:
Z delom čopiča, ki ima 'krtačko' počešite obrvi, da jih pripravite na oblikovanje oz. senčenje ter ločite trepalnice pred ali po nanosu maskare, da niso zlepljene. Kotno rezan del čopiča uporabite za senčenje in oblikovanje obrvi. Pri senčenju uporabite ustrezno barvo senčila, s katero obrvi zapolnite in jih definirate.

Velikost čopiča: približno 170 mm.
Ščetine čopiča so sintetične. Primeren tudi za vegane.
Proizvajalec: Lily Lolo, UK

Vzdrževanje
Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Dodatki k izdelku

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta izdelek